НОВИНИ

“ТВОРИМО МИР НАВКОЛО СЕБЕ”

У нашому закладі нас стартував челендж “Творимо мир навколо себе”

Кожного дня будуть виставлятися завдання на певну тематику, які потрібно виконати. За кожне виконане завдання учень буде отримувати миркоїни. Максимальна вартість завдання є 100 миркоїни. Хто отримає найбільшу їх кількість отримає певні рівневі звання.

Отож, перший день – перше завдання.

ПРЕДСТАВИТИ СЕБЕ ЯК ЧАСТИНКУ НАШОЇ КРАЇНИ. ЦЕ МОЖЕ БУТИ ВІДЕОПРЕЗЕНТАЦІЯ, МАЛЮНОК, ВІРШ, ПІСНЯ, АПЛІКАЦІЯ ТОЩО. Вибір – ваш! Робота – авторська!

Другий день – друге завдання 📌

Потрібно виставити у себе на сторінці, у цій групі сімейне або родине патріотичне фото з #творимо_мирНавколоСебе та обов’язково вказати прізвище автора.

Перше виконане завдання іще зараховуємо, тому чекаємо ваших творчих результатів з попереднього завдання❤

Третій день – третє завдання❤

Потрібно долучитися до проведення майстер-класу, який проведе Ангеліна Валеріївна о 16:00.

Посилання для входу

https://meet.google.com/eju-oyce-bqw

Четвертий день нашого челенджу❤

Ці три дні були присвячені розумінню себе як частини України, родини, Батьківщині. Сьогодні пропоную вам намалювати мрію для себе та для найближчих вам людей. Дякую за відкритість та щирість❤

Успіхів 😉

Успіхів! Слава Україні!

Конкурс

#прокачай_своїSkills

Хочеш подарунок та прокачати свої скіли😎 ? Швидше заходь за посиланням нижче👇

💪 Пройди 30 Level та отримати звання Senior; 👍Зробити скрін пройдених рівнів;

🙌 Надішли його авторам гри у вайбер, месенджер або у групу Соснівська гімназія з #прокачай_своїSkills

📌 Коли відновиться навчання – отримай подарунок🎁

Гра 👉

Інструкція до гри 👉


Акція “Ангели пам’яті”

Усіх їх об’єднала мрія жити у демократичній європейській країні, бути господарями на Богом даній землі. Місцем об’єднання став Майдан. 107 синів, батьків, дідусів, братів, сестер та Героїв усієї України віддали своє життя задля нас… задля нашого сьогодення… 107 ангелів злетіли в небо, але житимуть у нашій пам’яті , адже Герої не вмирають…

Нас сьогодні об’єднало бажання вшанувати пам’ять кожного з Небесної Сотні…вшанувати поіменно..


Революція Гідності – відлік новітнього часу

Урок патріотичного виховання “Революція Гідності – відлік новітнього часу” для учнів 5-9 класу. В ході якого ознайомила здобувачів освіти про основні події того часу, а також вшанували Героїв України, які віддали своє життя задля нашого сьогодення… Слава Україні! Героям слава! Слава нації! Смерть ворогам! Україна понад усе!


ДЕНЬ МЕДІАГРАМОТНОСТІ

18 лютого у нашому закладі пройшов Всеукраїнський урок з медіаграмотність ініційований Президентом України Володимиром Зеленським.

У час, коли в нашій країні відбувається багато інформаційних та кібер атак бути медіаграмотними надзвичайно важливо аби запобігти впливу фейків, різного роду маніпуляцій на осіб та їх свідомість.

В ході уроку ми говорили про медіаграмотність, способи розпізнавання фейків, поради як не стати жертвою маніпуляцій. Також проаналізували останні події в Україні, які не сходили з головних тем мас-медіа.

На завершення зіграли в онлайн-гру розроблену в рамках національного проєкту “Фільтруй” Міністерством культури та інформаційної політики. Варто зазначити, що в результаті гри ми встановили, що нашим учням іще рано в політику і на керівні посади нашої країни, адже наслідки будуть погані для держави. Це все жарти, хто знає, можливо серед них є майбутні політики, а цей досвід приніс їм можливість для самоаналізу та самопізнання.

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

Якщо ми були очевидцями Революції Гідності, то для дітей – це вже історія, тривожні сторінки якої повинні пам’ятати! 20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

ДЕНЬ ЄДНАННЯ

#UAразом💙💛

Соснівська гімназія долучилася до відзначення Дня єднання.

— Як ти любиш Україну,

Мій маленький друже?

— Нашу рідну Україну

Люблю дуже, дуже!

— З Україною нікого

В світі не боюся.

І щоранку я до Бога

За неї молюся.

Щоб була щаслива, дуже,

Щоб була багата.

Я люблю її так дуже,

Як маму і тата.

Вірш: О. Лупій

ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

День безпечного Інтернету 2022 – “Разом для найкращого Інтернету ” 8 лютого 2022 року відзначається 18-й День безпечного Інтернету . До дня безпечного інтернету учні нашої гімназії долучились до Всесвітнього Qwiz.

8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”

Україна – соборна країна

Вікторина “Україна – соборна країна” для здобувачів освіти 6 та 7 класу, яку провела вчитель історії Климентович Людмила Петрівна.

Майстер-клас

Сьогодні здобувачі знань нашої гімназії вчилися розписувати імбирне печиво. Цікаво і з користю провели час🙂 Щиро дякуємо за майстер-клас Дарина Фенюк

Тиждень веселки

В нашу гімназію завітав Лепрекон. Так-так саме він з Ірландії прибув. Все тому, що почув про Тиждень веселки у нашому закладі освіти. А там де веселка – золото! От і шукає його. Лепрекони дуже жадібні істоти, тому вирішили ми їх переправити через нашу веселку в інший вимірювання життя. Але він на це не погоджується,тому кожного дня дає нам завдання аби ми відшукали все золото і йому віддали.
В перший день (Червоний) здобувачі освіти шукали монети по школі. Але монета – не проста і має назву “Комплімент”. Протягом тижня учні, які компліменти віднайшли мають їх говорити один-одному.


Тиждень протидії та попередження випадків булінгу

Тиждень протидії та попередження випадків булінгу. В рамках тижня відбулася зустріч з представниками ювеніальної превенції Дубенського РВП. В ході якої обговорили поняття “булінг” та чи зустрічалися здобувачі освіти з випадками насилля в закладі освіти.


Акція “Твори добро”

Перейди за посиланням на фото.

Подарунок від учнівського та педагогічного колективу ветеранам АТО

Учнівський, педагогічний та технічний персонал нашої гімназії купив дві вишиванки для ветеранів АТО, які проходять реабілітацію в КЗ “Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни” РОР. Педагог-організатор від імені закладу передав їм наші подарунки разом з волонтером Інною Яциною.

Вшанування героїв УПА

День Захисників і Захисниць України – державне свято, в який дякують всім, хто стає та ставали на захисті нашої національної єдності, незалежності, територіальної цілісності.Ми як молоде покоління маємо пам’ятати якою ціною давалася нам незалежність: втратою багатьох патріотів рідної країни. Тому у цей великий день, хоч і не великим складом (враховуючи протиепідемічні заходи), але з підтримкою всього навчального закладу поклали квіти та вшанували пам’ять всіх загиблих воїнів УПА. Ми пишаємося кожним, хоча всіх поіменно не знаємо. Але їхні вчинки вражають! Дякуємо! Низький уклін вам….

День захисників і захисниць України

13 жовтня у нашому закладі пройшов квест на перевірку козацької витримки та духу, знання історичного минулого Козацької доби серед хлопців. За солодкі призи боролися дві команди: “Дружина” І ‘Козаки”. Наші юнаки пройшли 6 станцій, на кожній з яких чекала їх перевірка на знання історичного минулого Козаччини, звичаїв, приказок, знарядь, а також їхньої фізичної підготовки. В підсумку перемогла команда “Дружина”, яка здобула 54 бали. Надзвичайно приємно було почути гімн України, який прозвучав в унісон з ініціативи самих учнів. В такі моменти розумієш, що все робиться не дарма, і наша ініціативна молодь національної свідома, має патріотичний козацький дух. Гарно проведений час, приємне спілкування, активне дозвілля, яскраві емоції – головний принцип роботи учнівського самоврядування в нашому закладі! Цей захід приклад цього!

День працівника освіти

Свято осені

У нашому закладі проходить виставка “Ходить гарбуз по городу…”, яку організували учні початкових класів разом з батьками. Що тут тільки не побачиш: веселі качки, кити, зайці, миші, слони, квіткові композиції, експозиції з овочів… Помайстрували діти на славу! Один наперед іншого хочуть розказати про свій виріб і процес його виготовлення! Це надзвичайно радує, адже вони гарно провели час з батьками, тому вражень багато! Дякуємо всім, хто долучився до виставки!

День знань